Hulppiet

Wil jij het Sinterklaas comité graag helpen door hulppiet te zijn tijdens de aankomst, dan kun je jezelf hier opgeven.

Door onderstaande formulier in te vullen geef je jezelf op om roetveeg-piet te zijn tijdens de aankomst van Sinterklaas in Oudenbosch op 17 november 2024. Hierbij neem je ook kennis van het feit dat er maar 50 pakken zijn en dat wij hierdoor een selectie zullen moeten maken uit de aanmelding waarbij gelet wordt op leeftijd en lengte.

Ook is iedereen die geselecteerd wordt verplicht om te collecteren voor het comité. De collecte zal zijn zaterdag 16 november overdag.

Geef jezelf op met meerder vrienden of vriendinnen dit maakt het een stuk gezelliger. Je kan dit ook aangeven op de aanmelding, dan houden wij er rekening mee met collecte en indelingen.

In week 44 krijgt een ieder te horen of hij wel of niet geselecteerd is. Als je geselecteerd wordt zal je hierna een mail ontvangen met alle informatie over de dag. Je bent verplicht om te collecteren zaterdag voor afgaand aan de aankomst en je zal op die dag ook nog alle nodige informatie verstrekt krijgen.Nicolaas Oudenbosch

Alvast bedankt voor je inzet

Tot op heden ondervinden wij problemen met het invul formulier op onze de website. Daarom graag onderstaande tekst kopieren naar je mail programma en aanvullen met jouw gegevens.

Mail sturen naar: kees-jan@sinterklaasoudenbosch.nl

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

E-mail:

Geslacht:

Geboortedaum:

Lengte:

kledingmaat:

Collecteren samen met:


    ManVrouwAnders